Дума на деня от Macmillan Dictionary OnlinePicture Dictionary

     поръчай


Macmillan Children's Dictionary

      поръчай
Английски речници за вашата подготовка

Изберете речниците на издателство Macmillan, за да знаете най-новото от съвременния английски език. Речници за начинащи и напреднали, за ученици и студенти - всеки може да намери речник за своите нужди. Ползвайте и безплатния онлайн речник на адрес www.macmillandictionary.com

Macmillan English Dictionary for Advanced Learners - Second Edition


Изберете този речник за напреднали и ще имате един полезен помощник във вашата работа или подготовка по английски език. Научете повече за този речник.

   
Macmillan School DictionaryMacmillan School Dictionary

Подходящ речник в помощ на учениците за часовете по английски език и за другите предмети, които изучават на английски език. Научете повече за този речник.

 
Macmillan Collocations DictionaryMacmillan Collocations Dictionary

Най-новият от речниците на издателството - подходящ за всички, изучаващи езика на по-високо ниво. Препоръчва се за подготовка за IELTS. Научете повече за този речник.Възползвайте се от възможността да сложите безплатно на вашия сайт Macmillan Online Dictionary. Един наистина полезен инструмент за всеки, който се нуждае от достъп до съвременния английски език. Вие също можете да спомогнете за обогатяването на езика, като предложите нова дума в секцията 'Open Dictionary'. learn, live, love English
Macmillan Dictionary


Как да посавя търсачката на страницата си?

search box

Ако вие сте администратор на сайта, всичко от което се нуждате, е да вземете HTML кода и да го поставите на съответната страница на вашия сайт. Кодът можете да вземете от тук. Ако вие нямате необходимия достъп, помолете човека, който поддържа вашия сайт, да постави кода на вашия сайт.

Вижте повече и за безплатната double-click функция за вашия сайт (ако е на английски).


#RealGrammar поредица от клипове с Michael Rundell#RealVocabulary поредица от клипове със Scott Thornbury