Офиси за продажби - дистрибутори на издателство Macmillan

Абонамент за инфо бюлетин

 Каталог 2016

 Macmillan Education 2016 ELT International Catalogue

Вашите учебници и учебни материали по английски езикИздателство Macmillan Education ви предлага богата гама от учебници, учебни помагала, речници, сборници с граматика и лексика, тестове за изпитите на университета Cambrigde, а също и различни онлайн материали за учителите и учениците.Разгледайте новите заглавия в удобно за вас време във вашия офис или учителска стая. Свържете се с представител на дистрибуторските фирми или Йордан Стоянов за уточняване на дата и час за среща.


Формуляр за срещаОчаква се старта на следващия етап от обученията с ваучери по програма "Аз мога повече" по ОП РЧР 2014-2020. Вижте актуална информация и нашите препоръки за материали за работа.
Ready for First - 2014 editionНовото издание на Ready for FCE - Ready for First е вече налично. Вижте още информация тук.

Софтуер за интерактивна дъска в новото издание.
Ready for First - Presentation Kit
Open Mind - British English - 2014

General English for yound adults and adults


Разгледайте новата учебна система за обучение на възрастни, която ще ви предложи качествено съдържание, с развиване на езикови, но също и професионални и личностни умения за по-успешно реализиране в кариерата.

Premium варианта на учебника включва онлайн тетрадка, която може да се ползва и на преносими устройства.


Вижте мостри и повече информация.In Company 3.0 - Third Edition (2014)Вашите часове с бизнес клиенти вече няма да са същите с новото издание на системата за бизнес английски In Company 3.0.

НОВО: Видео съдържание и интервюта с реални хора от бизнеса.

Свържете се с Йордан Стоянов ако желаете да надникнете в сайта на учебника, който е базиран на новата ни онлайн платформа. Изберете удобен час за уебинар (или презентация на място) с вас и ще можете да видите всичко, което ви интересува.  Упражнение от електронната тетрадка, отворено с таблет.
In Company 3.0 eWorkbook - tablet screenshot