Онлайн курсове за самоподготовка

Macmillan Practice Online


Упражнения на английски онлайн навсякъде и по всяко време

Macmillan Practice Online
предлага онлайн курсове за обучение по английски, които са както подпомагащи учебни
системи на издателство Macmillan, така и курсове за обща езикова подготовка и ESOL изпитите на Cambridge. Материалите в курсовете са подбрани от богатата база данни с упражнения от Macmillan English Campus.


Macmillan Practice Online


Всеки курс включва минимум 150 упражнения, които са достъпни след закупуване на едногодишен абонамент. След като получите username и парола можете да правите упражненията от всеки компютър с достъп до интернет.Качество на материалите


Упражненията в отделните курсове са написани от опитни автори на издателство Macmillan Education и са съобразени с изискванията за покриване на съответното ниво или подготовка за изпит.


Какво е включено


В отделните курсове има упражнения за граматика, лексика, слушане, четене и писане за развиване на основните езикови умения. В таблицата по-долу ще намерите подробно описание за някои от курсовете.Помощ от учител?


Ако желаете да получите препоръки от вашия преподавател във връзка с резултатите от упражненията, може да се свържете с профила на преподавателя, така че той да може да проследява вашия напредък или да дава препоръки за нещата, с които не се справяте добре. Регистрацията за преподаватели е безплатна.


Скрийншот от упражнение за слушане.


Изберете от курсовете за общ английски или за подготовка за някой от популярните сертификатни изпити. Кликнете на връзките в таблицата по-долу за повече информация и съдържание на отделните курсове.Свържете се с нашите дистрибутори за заплащане на място
в офисите в София и страната.

Видео презентация

Кликнете на бутона вдясно, за да се отвори на цял екранЗаплащане на курсовете


Курсовете са с годишен абонамент, който започва да тече с активирането на кода, който ще получите след заплащането. Може да платите на сайта на Macmillan Practice Online с дебитна/кредитна карта или в брой на нашите дистрибутори. За допълнителна информация се свържете с консултанта на издателството за България - Йордан Стоянов.

Онлайн курсове по английски